Skip to the content

Gør et kup.

I kælderen byder vi på både stilede mærker som Coblens og bæredygtige Dick Moby, samt japanske modeller arvet fra stuen, og som blomstre og får nyt liv her. Der kan være forskellige grunde til at brillerne flytter etage, men alle er fortsat med selv samme garanti og høje kvalitet. For stor konkurrence indenfor et mærke, kan være årsagen til at brillerne flytter i kælderen og dermed ideen til denne recycle ordning mellem etagerne. 

I ånden af Ove Sprogøe og filmen “Det store kup” kan man i kælderen, af samme årsag, altid finde en form for special aftale. Det er også her vores firmaaftaler finder sted.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores verden af briller og solbriller.

Coblens.

I kælderen tilbyder vi Coblens brille og solbrille kollektion. En kollektion man ikke kan komme udenom når man taler klassisk og stilren mode fra en af verdens største fashion designere.

Bæredygtighed.

Alle briller er fremstillet af eksklusive materialer i holdbar kvalitet og har dermed lang levetid og mulighed for at sætte ny styrke eller andre glas i brillen selvom den har år på bagen.

Abonnement.

Køb den brille og eller solbrille du ønsker dig og betal på abonnement over 12 eller 24 mdr. helt uden renter og gebyrer.

Firmaaftaler.

Vi tilbyder firmaaftaler med private virksomheder til deres ansatte og familier. Kontakt os på; optik@optikerne-optik.dk

Bestil tid