Skip to the content

Gør et kup.

I Skibhus ligger vores anden forretning som åbnede i 2021, med samme navn som forretningen i midtbyen. Begge forretninger er dermed opkaldt efter Ove Sporgøes Plads, som i 2005 fik navnet efter den folkekære skuespiller Ove Sprogøe, som er født og opvokset i Odense.

Afdelingen i Skibhus byder på både stilede mærker som Tom Ford, bæredygtige Dick Moby, samt japanske modeller arvet fra forretningen i midtbyen, og som blomstre og får nyt liv her. Der kan være forskellige grunde til at brillerne flytter forretning, men alle er fortsat med selv samme garanti og høje kvalitet. For stor konkurrence indenfor et mærke, kan være årsagen til at brillerne i midtbyen flytter til Skibhus og dermed ideen til denne recycle ordning mellem forretningerne. 

I ånden af Ove Sprogøe og filmen “Det store kup” kan man i Skibhus afdelingen, af samme årsag, altid finde en form for rabat.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores verden af briller og solbriller.

Tom Ford.

I Skibhus tilbyder vi Tom Ford´s brille og solbrille kollektion. En kollektion man ikke kan komme udenom når man taler mode fra en af verdens største fashion designere.

Bæredygtighed.

Alle briller er fremstillet af eksklusive materialer i holdbar kvalitet og har dermed lang levetid og mulighed for at sætte ny styrke eller andre glas i brillen selvom den har år på bagen.

Abonnement.

Køb den brille og eller solbrille du ønsker dig og betal på abonnement over 6, 12 eller 24 mdr. helt uden renter og gebyrer.

Firmaaftaler.

Vi tilbyder firmaaftaler med private viksomheder til de ansatte og deres familier. Kontakt os på; skibhus@optikerne-optik.dk

Bestil tid