Skip to the content

Briller med historie

Optikerne på Ove Sprogøes Plads tilbyder briller med historie. Det er ikke bare briller, men briller fra autentiske brilleproducenter, der igennem mange generationer og dermed flere år har udviklet i materialer og fulgt med i designhistorien. Hvert enkeltstående mærke har hver deres historie og hver enkelt brille har sin. 

Vores briller er af højeste kvalitet og fra brillemærker med begrænsede antal og udsøgte detaljer. De utallige detaljer i materialerne gør en forskel. Kvalitet står højt på listen i alt hvad vi gør og alle detaljer tæller.

Vores autentiske brilleproducenter leverer udsøgte briller og deler vores passion for kvalitet og miljøbevisthed. Kunderne får det allerbedste. Lad os skrive din brillehistorie sammen.

Vi passer på dig 

Vores indgangsparti er blandt andet med til at sikre en tryg proces når du træder ind i forretningen. Vi sikrer et sterilt og trygt miljø for vores kunder og har kundesikkerheden i højeste prioritet. 

Materialer

Alle briller er enten produceret i japansk acetat, bomuld eller fransk acetat. 

Alle metaller er belagte med 18karat og eller 24karat guld på enten titanium eller sterlings sølv. Vores bøffelhorn er endvidere i højeste kaliber. Vi går ikke på kompromis og benytter udelukkende eksklusive materialer. 

Håndværket

Håndværket bag brillerne har også stor prioritet, derfor er alle brillerne håndlavet i Japan og Frankrig. 

Brillermærker og sortment er nøje afstemt med udgangspunkt i særlige fokus på autentiske brilleproducenter, der leverer udsøgte briller og deler passion for kvalitet og miljøbevisthed. Kunderne får det allerbedste.  

Alle detaljer tæller

Detaljer er på alle måder vigtig for os. Når vi vælger mærker og stel, går vi efter det spektakulære og detaljerede håndlavede håndværk.

Kælderen

 

.

.

.

.

 

Bestil tid