Skip to the content

Ahlem

Ahlem - Luxembourg

Ahlem

Kvinden bag AHLEM, Ahlem Manai-Platt, som tidligere har arbejdet for Acne og Miu Miu, er indbegrebet af sej og nytænkende. Hun er bosat i Venice Beach, hvor hun finder inspiration til sine brilledesigns i LA’s kunst og glam, men hun er oprindeligt fra Paris. Alt i kollektionen er produceret i Frankrig, og kærligheden til Frankrig er gennemgående i brandet. Hun beskriver Paris som sit ”hjem”, og alle briller har navne efter områder, kvarterer eller vejnavne i Paris.

Kollektionen er inspireret af arkitekturen, energien og den ubesværede éclat (glød), man finder i Paris. AHLEM er en kontinuerlig udforskning af designs. Inspireret af Bauhaus-bevægelsen i starten af det 20. århundrede, blander den underspillede elegance, der definerer den parisiske stil sig perfekt med den tilbagelænede natur, man finder i Venice Beach.

Tidløs skønhed

Man kan ikke komme uden om, at AHLEMs brilledesigns udstråler tidløs skønhed. Brandets signatur er den lille brille, der er printet i den runde acetatkugle, som er påsat for enden af hver stang i forskellige farver. Derfor er to briller ikke ens. AHLEMs metalbriller er alle forgyldt med 22mm guld, rød- eller hvidguld, som giver brillen stor styrke udover dens elegante design. Ahlems øje for detaljer er kun endnu et bevis på hendes perfektionisme. 

Ahlem Manai-Platt beskriver brandet som værende tidløs, elegant og skønhed i al sin enkelthed.  ”Jeg er en perfektionist.” - Ahlem Manai-Platt.

Ahlem - Madelaine

Ahlem - Square du Temple

Bestil tid