Skip to the content

Ahlem

Kvinden bag AHLEM, Ahlem Manai-Platt, som tidligere har arbejdet for Acne og Miu Miu, er indbegrebet af sej og nytænkende. Hun er bosat i Venice Beach, hvor hun finder inspiration til sine brilledesigns i LA’s kunst og glam, men hun er oprindeligt fra Paris. Alt i kollektionen er produceret i Frankrig, og kærligheden til Frankrig er gennemgående i brandet. Hun beskriver Paris som sit ”hjem”, og alle briller har navne efter områder, kvarterer eller vejnavne i Paris.

Kollektionen er inspireret af arkitekturen, energien og den ubesværede éclat (glød), man finder i Paris. AHLEM er en kontinuerlig udforskning af designs. Inspireret af Bauhaus-bevægelsen i starten af det 20. århundrede, blander den underspillede elegance, der definerer den parisiske stil sig perfekt med den tilbagelænede natur, man finder i Venice Beach. Man kan ikke komme uden om, at AHLEMs brilledesigns udstråler tidløs skønhed.

Brandets signatur er den lille brille, der er printet i den runde acetatkugle, som er påsat for enden af hver stang i forskellige farver, så ikke to briller er ens. Derudover er alle AHLEMs metalbriller forgyldt med 22mm guld, rød- eller hvidguld, som giver brillen stor styrke udover dens elegante design. Ahlems øje for detaljer som disse er kun endnu et bevis på hendes perfektionisme.

Hun beskriver sit brand som værende tidløs, elegant og skønhed i al sin enkelthed. ”Jeg er en perfektionist,” siger Ahlem.

Bestil tid