Skip to the content

SUNSTAINABILITY
Genuine horn frames are exceptionally comfortable to wear. 

Fakta om hornbriller:

De første hornbriller opstod tilbage i 1800-tallet. Horn har nogle fantastiske kvaliteter og forefindes i mange forskellige nuancer. Ikke to hornbriller er ens. Faktisk er mange af de plastikstel som man ser i dag skabt med udgangspunkt i de nuancer man kender fra horn.  

I brilleverdenen er der ingen tvivl om, at en hornbrille af bøffelhorn er et af de mest eksklusive materialer der findes. Ikke nok med, at de frembringer et helt særligt udtryk, så handler det også om miljø og bæredygtighed. En brille skabt i et naturmateriale.   

 

BUFFALO HORN 
Buffalo horn is used as one of the most exclusive materials for eyewear 

Kærlighed til bøffelhorn

Vores kærlighed til bøffelhorn udmærker sig ved materialets mange unikke egenskaber. Først og fremmest er vi er yderst begejstrede for hornbrillernes elegante udtryk, hvortil man samtidig får en let og meget behagelig brille. Horn er vores foretrukne alternativ, hvis man har nikkelallergi eller anden form for sart hud.

 

Kvalitet 

Vi benytter en sydtysk leverandør, der igennem fire generationer har arbejdet med bøffelhorn. Hornene hentes hjem fra den vestlige del af Indien. Dyrene har gået i beskyttede områder, hvormed de har fået den rette mængde vand og foder, som er yderst vigtig for kvaliteten af horn.

Bestil tid