Skip to the content

SCHEMA TWO 
Round optical glasses in transparent acetate and antiqued silver-tone titanium.

VINTAGE 
Double injection-molded lens cups with rubber interior that simulates the heft of vintage motorcycle goggles. 

Dita

DITA blev grundlagt i Los Angeles i 1995 med formålet at skabe innovative briller med et helt enestående design.  De livslange venner og skabere bag DITA, John Juniper og Jeff Solorio, deler en fælles passion for design. De mener, at briller er det mest fremtrædende og mindeværdige tilbehør, man kan bære som accessory.

DITA fremstiller briller på nogle af verdens ældste og mest respekterede fabrikker i Japan. Hvert enkelt brille håndlaves, og der anvendes kun materialer af højeste kvalitet: titanium, 12, 18 og 24 karat guld, hvidguld og de fineste japanske acetater.

Kvalitet og sans for detaljer 

Japansk acetat er et naturligt, bæredygtigt og allergivenligt produkt, der består af genanvendelige materialer som bomuld og træ. Ved forarbejdningsprocessen udvindes en masse, der senere i produktionen bliver til plader af acetat, som farves op i forskellige nuancer og i slutprocessen skæres ud til briller.

Fremstillingen af en enkelt DITA-brille kan tage over 8 måneder og har helt op til 320 separate produktionstrin. Fremstillingsprocessen balancerer mellem det traditionelle og højt udviklet teknik, hvorfor kvalitet og sans for detaljer er uovertruffen.

BEAUTY 
Design that finds beauty in purpose and craftsmanship that celebrates the unseen. 

ASH 
Ultra-lite series of classic optical frames in a variety of shapes and sizes that will flatter any face. 

Bestil tid