Skip to the content

Der findes mange forskellige typer kontaktlinser, og ved en kontaktlinse tilpasning afgøre vi, hvilken type der er mest egnet til hvert enkelt individ.

Det gør vi ud fra en vurdering af øjnenes generelle tilstand, styrken i øjet, krumningen på øjet og tårefilmens holdbarhed. Vi arbejder meget med tårefilmen, da denne ofte, af forskellige årsager, er med til at afgøre, hvor længe mange timer man kan have kontaktlinserne på om dagen.
Vi tilbyder forskellige makeup fjernere, afrensningsservietter og øjendråber hertil.

Vi er meget optaget af øjnenes sundhed og derfor tilpasser vi kontaktlinser i højeste kvalitet, benytter kun de bedste produkter og holder os konstant opdateret på markedet.

Vi tilbyder abonnementsordninger efter behov og tilpasser alle kontaktlinser med og uden korrektion samt med og uden bygningsfejl.

1 dags linser

Kontaktlinser som bruges 1 dag og smides ud hver aften.
Findes som både enkel styrke og med flerstyrke ( glidende overgang)

Månedslinser

Kontaktlinser som bruges 30 gange og renses hver aften og ligges i etui til næste morgen.
Findes som både enkel styrke og med flerstyrke ( glidende overgang )

Døgnlinser

Kontaktlinser som man sover med og tager ud en gang om ugen og renser. Bruges 30 dage.

Hårde linser

Kontaktlinser som kræver længere tilvænning, men er en sund og god løsning for øjnene.


Vi foretager kontrolundesøgelse hvert halve år, for at sikre at kontaktlinsebruget ikke påvirker øjnenes sundhed, og sikre samtidig at komforten og synet fungerer optimalt.
Det er vigtigt at følge vores retningslinier som kontaktlinsebruger. Du vil derfor få udleveret en folder herom, når du får udleveret dine første kontaktlinser.

Bestil tid