Skip to the content

Jacques Marie Mage

JMM er et designcentreret luksusmærke grundlagt af fransk fødte Jerome Jacques Marie Mage. Med base i Hollywood, specialiserer de sig i produktion af førsteklasses kvalitets brillestel og mode til en kræsen kundekreds.

 Kendt for sit gode øje og sin skrædderiske flair består Mage’s seneste kollektion ”Jacques Marie Mage (JMM) ” af limited-edition brillestel der tydeligt afspejler designerens modne vision og raffinerede æstetiske ordforråd.

 Kollektionen omfatter en unik pallette af ædle materialer, rige farver og slående geometriske former, som alle refererer til verdenshændelser fra tidligere århundreder.

 Alle stel er nummererede, og produceres kun i begrænsede serier. Afhængig af den enkelte model, produceres der mellem 150 – 500 stk. - vel og mærke på verdensplan. Ikke nok med at man skiller sig ud fra mængden med JMM – man er også sikker på at man bærer en unik brille som kun findes i ganske få eksemplarer.  

 ”Det vigtigste ved vores arbejde er autenticitet, håndværk og ærlighed. Vores besættelse af kvalitet kræver, at vi kun bruger de mest avancerede materialer. Generelt er vores tilgang til design centreret omkring håndværket og bibeholdelse af det kunstneriske. ” – Jerome Jacques Marie Mage

 

 

Bestil tid