Skip to the content

Jacques Marie Mage

 JMM er et designcentreret luksusmærke grundlagt af fransk fødte Jerome Jacques Marie Mage. Med base i Hollywood, specialiserer de sig i produktion af moderne førsteklasses kvalitetsstel til en kræsen kundekreds.

 Kendt for sit gode øje består Mages seneste kollektion ”Jacques Marie Mage (JMM) ” af limited-edition brillestel, der tydeligt afspejler designerens modne vision og raffinerede æstetik.

 Kollektionen omfatter en unik palette af ædle materialer, rige farver og slående geometriske former, som alle refererer til verdenshændelser fra tidligere århundreder.

 Alle stel er nummererede, og produceres kun i begrænsede serier. Afhængigt af den enkelte model, produceres der mellem 150 – 500 stk. - vel at mærke på verdensplan. Ikke nok med, at man skiller sig ud fra mængden med JMM – man er også sikker på, at man bærer en unik brille, som kun findes i ganske få eksemplarer.  

 ”Det vigtigste ved vores arbejde er autenticitet, håndværk og ærlighed. Vores besættelse af kvalitet kræver, at vi kun bruger de mest avancerede materialer. Generelt er vores tilgang til design centreret omkring håndværket og bibeholdelse af det kunstneriske.” – Jerome Jacques Marie Mage.

 

 

Bestil tid